This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Pasta z awokado
Awokado myjemy, przekrajamy na pół, wyjmujemy pestkę, łyżką wybieramy środek i przekładamy do miseczki, następnie ugniatamy widelcem.
Szczypiorek lub koperek myjemy, kroimy i przekładamy do miseczki.
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę do czosnku i przekładamy do miski.
Dodajemy sok z cytryny, oliwę z oliwek.
Dodajemy sól i pieprz do smaku.
Wszystko razem mieszamy i gotowe.
Smacznego 🍽️👨🍳🔧
Podobne przepisy
Składniki
Wskazówki
Awokado myjemy, przekrajamy na pół, wyjmujemy pestkę, łyżką wybieramy środek i przekładamy do miseczki, następnie ugniatamy widelcem.
Szczypiorek lub koperek myjemy, kroimy i przekładamy do miseczki.
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę do czosnku i przekładamy do miski.
Dodajemy sok z cytryny, oliwę z oliwek.
Dodajemy sól i pieprz do smaku.
Wszystko razem mieszamy i gotowe.
Smacznego 🍽️👨🍳🔧