This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Sałatka z rzodkiewką i szczypiorkiem
Szybka i prosta sałatka z rzodkiewką, szczypiorkiem, jajkiem i majonezem.
Jajka (4 szt.) gotujemy na twardo.
Rzodkiewkę (1 pęczek) myjemy i kroimy na ćwiartki i później w plasterki.
Kroimy szczypiorek (1 pęczek).
Ugotowane jajka obieramy i kroimy w kostkę.
Wszystko razem wrzucamy do miski i mieszamy.
Dodajemy majonez, sól, pieprz do smaku i wszystko razem mieszamy.
Miskę przykrywamy folią aluminiową i odkładamy na ok. 30 minut do lodówki.
Smacznego 😊
Składniki
Wskazówki
Jajka (4 szt.) gotujemy na twardo.
Rzodkiewkę (1 pęczek) myjemy i kroimy na ćwiartki i później w plasterki.
Kroimy szczypiorek (1 pęczek).
Ugotowane jajka obieramy i kroimy w kostkę.
Wszystko razem wrzucamy do miski i mieszamy.
Dodajemy majonez, sól, pieprz do smaku i wszystko razem mieszamy.
Miskę przykrywamy folią aluminiową i odkładamy na ok. 30 minut do lodówki.
Smacznego 😊